Bovimalt®/Avimalt®

Bovimalt ® Plus

  • materiał paszowy nr 575/2011 tj. fermentowany za pomocą szczepu Aspergillus Niger słód pszenny,
  • naturalny kompleks enzymów i metabolitów,
  • produkt stosowany w żywieniu bydła mlecznego i mięsnego, dedykowany dla przeżuwaczy
  • materiał paszowy dla wytwórni i hodowców,
  • sugerowana dawka 20g/dzień/szt.

Działanie:

  • poprawa wydajności mlecznej,
  • poprawa konwersji paszy,
  • przyrost masy przez główny mechanizm działania- poprawę strawności.

 

Amivalt ® Plus

  • materiał paszowy nr 575/2011 tj. fermentowany za pomocą szczepu Aspergillus Niger słód pszenny,
  • naturalny kompleks enzymów i metabolitów,
  • produkt dedykowany dla zwierząt monogastrycznych,
  • materiał paszowy dla wytwórni i hodowców,
  • sugerowane dawki 0,5 kg/t paszy- drób, trzoda (pszenica, soja); 1 kg/t paszy- drób (kukurydza, soja).

 

Daniel Zarzecki
Menedżer ds. sprzedaży i rozwoju

609 463 043
daniel@bart.pl