+48 22 666 29 94
English
Français
Unia
Europejska

Przemysł spożywczy

Barwniki i żywność barwiąca

biały
+ węglan wapnia
żółty
+ annato E160 b
+ beta-karoten E160 a
+ karmel 150 a, 150 c, 150 d
+ kurkumina E100
+ koncentrat z pomarańczowej marchwi
+ ekstrakt z krokosza barwierskiego
pomarańczowy
+ annato
+ aprokarotenal E160 e
+ ekstrakt z papryki E160 C
+ ekstrakt z papryki
+ koncentrat z pomarańczowej marchwi
czerwony
+ aprokarotenal E160 e
+ ekstrakt z papryki E160 C
+ ekstrakt z papryki
+ karmina E 120
+ koncentrat z aronii
+ koncentrat z czarnej marchwi
+ koncentrat z czarnego bzu
+ koncentrat z buraka ćwikłowego
różowy
+ antocyjany E163
+ ekstrakt z hibiskusa BIO
fioletowy
+ antocyjany E163
niebieski
+ ekstrakt ze spiruliny
zielony
+ chlorofil E141 (ii)
brązowy
+ karmel 150 a, 150 c, 150 d
+ kurkumina E100
czarny
+ węgiel roślinny E153
mieszanki barwiące
+ mieszanki barwiące

Węglan wapnia

Dostępne formy:

proszek

Zastosowanie:

Napoje
Wyroby cukiernicze
Przetwory mleczne
Lody
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki, kisiele, budynie
Wyroby mięsne

Annato E160 b

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)
Płyn (OS)

Zastosowanie:

Sery
Masło
Margaryny
Lody
Ciastka

Apokarotenal E160 e

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Emulsja (WS)
Płyn (OS)

Zastosowanie:

Napoje
Ciastka
Sosy
Przetwory pomidorowe

Antocyjany E163

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Napoje alkoholowe
Napoje bezalkoholowe
Jogurty
Dżemy
Nadzienia cukiernicze
Słodycze

Beta-karoten E160 a (i)

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)
Płyn (OS)

Zastosowanie:

Masło
Margaryny
Sery
Napoje
Wyroby cukiernicze
Ciastka
Kisiele
Galaretki
Budynie
Lody

Chlorofil E141 (ii)

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)
Płyn (OS)
Proszek (WS) acid stable

Zastosowanie:

Napoje
Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki
Kisiele

Ekstrakt z papryki E160 c

Dostępne formy:

Płyn (WS)
Płyn (OWS)
Proszek (WS)

Zastosowanie:

Przetwory mięsne i rybne
Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki
Kisiele

Karmel 150a, 150c, 150d

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Napoje alkoholowe
Napoje bezalkoholowe
Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki
Kisiele
Budynie

Karmina E120

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)
Płyn (OS)
Proszek (WS) acid stable
Lak

Zastosowanie:

Napoje
Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki
Kisiele
Wyroby mięsne

Kurkumina E100

Dostępne formy:

Proszek
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki
Kisiele
Budynie

Węgiel roślinny E153

Dostępne formy:

Proszek
Pasta (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Napoje
Wyroby cukiernicze
Przetwory owocowo-warzywne
Produkty mleczarskie

Mieszanki barwiące

Dostępne formy:

Proszek (OS, WS)
Płyn (OS, WS)
Emulsja

Zastosowanie:

Napoje
Wyroby cukiernicze
Przetwory mleczne
Lody
Przetwory owocowo-warzywne
Galaretki, kisiele, budynie
Wyroby mięsne

Koncentrat z czarnej marchwi

Żywność barwiąca

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Nabiał
Lody
Napoje
Suplementy diety

Koncentrat z pomarańczowej marchwi

Żywność barwiąca

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Piekarnictwo
Nadzienia cukiernicze
Nabiał
Suplementy diety

Koncentrat z aronii

Żywność barwiąca

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Nadzienia cukiernicze
Nabiał
Lody
Napoje
Suplementy diety

Koncentrat z czarnego bzu

Żywność barwiąca

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Napoje
Nadzienia cukiernicze
Nabiał
Suplementy diety

Koncentrat z buraka ćwikłowego

Żywność barwiąca

Dostępne formy:

Proszek (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Nadzienia cukiernicze
Nabiał
Suplementy diety
Lody

Ekstrakt z krokosza barwierskiego

Dostępne formy:

Proszek (WS)
Płyn (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Napoje
Nadzienia cukiernicze
Nabiał

Ekstrakt ze spiruliny

Dostępne formy:

Proszek (WS)

Zastosowanie:

Cukiernictwo
Lody
Suplementy diety

Ekstrakt z hibiskusa BIO

Dostępne formy:

Proszek (OS, WS)

Zastosowanie:

Koncentraty
Cukiernictwo
Lody
Suplementy diety

Ekstrakt z papryki

Dostępne formy:

Płyn (WS, OS)

Zastosowanie:

Przemysł mięsny

© 2020 BART | Wszelkie prawa zastrzeżone
projekt www: 84.pl
magnifiercrossmenuchevron-downcross-circle