Free From Food & Health Ingredients Expo 2022

W listopadzie 2022 część naszego Zespołu Sprzedaży wzięła udział w targach Free From Food & Health Ingredients Expo w Amsterdamie. Struktura targów podzielona została na kilka segmentów, obejmujących „Free From”, „Plant-based”, „Vegan”, „Healthy”, „Organic”, „Functional” i „Ingredients”. Tak wyraźny podział oznacza bardzo istotne ukierunkowanie tego wydarzenia.

Nasz cel na FFF Expo był również bardzo jasny i skupiał się na prezentacji jednego z naszych produktów: Crisp Yeast.

Czym jest Crisp Yeast? Przede wszystkim jest to bardzo ciekawe rozwiązanie, ponieważ:

  • może stanowić dodatek do zup, sałatek, kanapek, dresingów, mięs, drobiu i produktów mlecznych
  • może stać się źródłem wyrazistego smaku sera do dań bezmlecznych, w tym wegańskich – roślinnych – zamienników produktów mlecznych
  • może być zamiennikiem soli w potrawach takich jak zupy, sałatki, bułka tarta, pasty śniadaniowe itp.
  • może stanowić chrupiącą alternatywę dla skwarek/boczku, grzanek, kuleczek z ciasta parzonego, prażonej cebuli, płatków i orzechów
  • może być doskonałym składnikiem płatków śniadaniowych m.in. muesli i granoli
  • może stać się składnikiem nadającym pożądaną lekkość wszelkiego rodzaju pastom do smarowania kanapek

Więcej informacji o produkcie znajdziesz tutaj. Trochę więcej informacji tutaj. A także tutaj 🙂

A jeśli wolisz słuchać lub oglądać niż czytać, poniżej umieściliśmy wywiad z Małgorzatą Jurską, naszym Kierownikiem ds. Obsługi Klienta, która szczegółowo wyjaśniła wszystko, co warto wiedzieć o marce Crisp Yeast:

https://www.foodingredientsfirst.com/video/yeast-offers-texturizing-properties-while-ramping-up-nutritional-value-in-savory-treats-and-meals.html

© 2020 BART | Wszelkie prawa zastrzeżone
projekt www: 84.pl
magnifiercrossmenuchevron-downcross-circle