Zaopatrujemy przemysł winiarski w drożdże i substancje pomocnicze:
- drożdże,
- pożywki dla drożdży,
- bentonit,
- węgiel aktywny.
Płatki karmelowe charakteryzują się, w zależności od rodzaju, różnymi profilami smakowymi i tak możemy zaproponować smaki: karmelowe, kremowo- maślane, mleczno-maślane, słono-maślane. Płatki różnią się również wielkością (0,5-8 mm).
Stosujemy je jako jako toppingi lub nadzienia. Posiadamy również płatki odporne na wysokie temperatury – nadają się do pieczenia.
Zastosowanie: czekolady, cukierki, desery mleczne, lody, ciasteczka.
Zaopatrujemy przemysł winiarski w drożdże i substancje pomocnicze:
Anna Drożdżek
Business Development Manager
501 614 889
anna.drozdzek@bart.pl
płatki karmelowe
Paweł Kafara
Business Development Manager
722 110 155
pawel.kafara@bart.pl
krzemionki, środki antypienne, surowce winiarskie