Produkty specjalistyczne

Inne

Płatki karmelowe

Płatki karmelowe charakteryzują się, w zależności od rodzaju, różnymi profilami smakowymi i tak możemy zaproponować smaki: karmelowe, kremowo- maślane, mleczno-maślane, słono-maślane. Płatki różnią się również wielkością (0,5-8 mm).

Stosujemy je jako jako toppingi lub nadzienia. Posiadamy również płatki odporne na wysokie temperatury – nadają się do pieczenia.

Zastosowanie: czekolady, cukierki, desery mleczne, lody, ciasteczka.

Krzemionki

Środki antypienne

Surowce winiarskie

Zaopatrujemy przemysł winiarski w drożdże i substancje pomocnicze:

  • drożdże,
  • pożywki dla drożdży,
  • bentonit,
  • węgiel aktywny.

Anna Drożdżek
Business Development Manager

501 614 889
anna.drozdzek@bart.pl

płatki karmelowe

Paweł Kafara
Business Development Manager

722 110 155
pawel.kafara@bart.pl

krzemionki, środki antypienne, surowce winiarskie